Friday, January 11, 2008

Semalam dan Angan-angan!!

Semalam aku kuar dengan Hadiff.. Mulan ngan Ckucin tak dapat kuar, so, kitorang berdua jer ler yang kuar pegi Low Yatt.. bukannya ada apa sangat pun tapi saja je jalan-jalan. Aku tak beli apa pun cuma si Hadiff nak survey External Hard Disk dan beli CD. Aku plak saja ler survey PC.. bleh tahan murah la.. Ada rasa macam nak replace aku punya notebook kat umah tu. Bukannya apa kesian kat notebook aku yang slalu jer panasssss bila aku bukak overnight.. hehehe.. Aku ada la tengok Acer punya sebab dia punya CPU kecik pas tu aku bleh beli monitor lain selain daripada ECER punya monitor. Ada hati aku ni nak beli yang 22" LCD Monitor.. hahahaha.. selera tinggi betul la aku ni. Baru jer cakap nak save duit.

Kuar jer dari Low Yatt, Hadiff ajak pegi KLCC, dia nak cari t-shirt. Masuk Isetan kejap pas tu kuar jer kitorang cari benda makan. Mula-mula tu ingat nak makan kat restoran Korea yang baru bukak kat sebelah Madam Kwan's tu pas tu tak jadi. Kitorang pegi makan kat Nippon Tei, sebelah Genki Sushi. Not bad, aku ngan Hadiff masing-masing order Saba Steak. Macam ikan masak kicap jer.. hehehe.. tapi sedap jugak. Lepas makan, kitorang masuk pegi Parkson. Hadiff beli T-shirt Calvin Klein.. hampeh betulla, dia bayar RM4 jer sebab yang the rest tu pakai voucher Parkson. Hehehe.. lepas kuar dari Parkson, kitorang melantak ice cream plak.. hahahaha.. makan jer kejer ekk... All in all, kira ok la tapi aku ni yang macam perak sikit sebab jarang sangat kuar KL time cuti, so pening siott.. ramai gilos orang..

Aku plak, malam semalam, dok berangan dengan Jaja, kalau la dia dapat keja kat KL tempat aku ni dan kalau la aku ada umah sendiri, mesti la dia duduk ngan aku, bayar sewa kat aku pas tu pegi kejer pun together-gether pas tu dia siap suh aku hantar keta balik kg sebab bleh pegi kejer naik keta dia.. save sikit.. Wakakakakaka.. bab-bab berangan kami memang no 1. Tapi.. mana la tau angan-angan menjadi kenyataan.. kan??!!

3 comments:

  1. This is to answer to query posted on my old blog. I've stopped posting to that blog already so I'm answering your query here if that's ok.

    I got the Gorillapod SLR at Trillion Photos in Mid Valley. Same floor as Carrefour I think it was RM180 kalau tak silap. Tapi if you're using an SLR then better to get the Gorillapod SLR Zoom which is much stronger. Yg I beli tu kalau guna lens berat it's not strong enough to support the weight.

    Thanks for visiting my blog. Hope you'll visit the new one after this - Just click on my name here. All the old posts from the old blog have been moved there too.

    ReplyDelete
  2. ekek hii fiddddd

    slamat datanglaa ke blog yang tah pape tu! sila silaa kite saling add meng add blog masing-masing!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...