Friday, August 18, 2006

Sakit ooo!!!

Semalam, buat ke-2 kali dalam taun ni.. aku jatuh tangga.. uwaaaa!!! Siot punya kasut.. licin.. 2 kali jatuh tangga, aku pakai kasut yang sama. Cesss!!!! Apa lagi beli kasut baru ler.. Sakit oo.. lebam kaki aku + sakit pinggang skeet + sakit tangan skeet.. nasib baik kat tingkat 2 kat umah aku so tak der la malu sangat berbanding aku tergolek kat Hawker Centre baru ni.. cess.. malu siott!! Dah la malu sakit lak tu pas tu tak leh makan lak tu.. Memang kasut tu dah kena curse la..

Aku bz semenjak 2 menjak ni.. dengan 4 course kena handle dalam bulan ni.. walapun aku ni handle logistik saja tapi bleh tahan pening la jugak.. ngan keja aku lagi yang tak siap-siap. Yang pastinya next week, seminggu aku akan berkampung kat training centre kat Bangi.. tapi aku akan pastikan yang aku bawak skali laptop + internet port aku.. mana la tau kat sana boleh access wireless broadband.. hehehehe.. Gemuk lagi la lepas ni.. makan 6 kali sehari kat sana. Habis jer course hari Jumaat nanti.. terkejor-kejor ler aku pegi LCCT sebab nak catch flight balik kampung pukul 6.40 ptg.

Maybe kat sana nanti, bleh la aku buat keje-keje mengupdate blog dan mengupload gambar-gambar cuti-cuti aku. Sebut pasal cuti-cuti ni nanti aku cuti seminggu next month. 10-12 Sept aku akan ke Kelantan ngan Nora, Pinie and Ita. Pas tu 14 - 17 September lak aku akan ke Bangkok dengan Nora dan Lillian. Seperti biasa aku ler pegawai logistik untuk mencari accommodation dan jugak mana nak gi melawat. Aku tengah tunggu info dari Tipin Tak Tipu sebab aku tau dia dah penah ke Bangkok so maybe dia leh bagi tips skeet apa yg kitorang boleh buat kat Bangkok nanti.


Besok ada gathering untuk bebudak Board Soap Opera kat Sunway Pyramid. Bleh la aku gi jumpa Bel, Ckucin, Limau and the gang. Aku bukannya kenal sangat tapi kalau setakat Ckucin and the gang tu slalu la jugak aku jumpa. Anyway.. apa pun nanti aku updte lagi ekk..

2 comments:

  1. satu: nih mesti kes pakai kasut tumit tinggi, tul tak? haha

    dua: best giler dapat g bangkok..;p..aku nak cuti2 malaysia pn tak dapat..:(

    ReplyDelete
  2. cuba pakai but getah warna kuning macam phua chu kang tu plak.hehe.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...