Sunday, February 11, 2007

Jewellery Making Class

Kuakuakua.. Jangan tak tau, today I attended a jewellery making class at Wangsa Maju by a malay lady. Macam terrer jer.. tapi kira ok la untuk first timer. tak der ler sesusah yang ku sangkakan. Apa pun dia punya beads ler yang mahal (Swarovsky beads and pearls) dengan wire emas 14k. Kat bawah ni la yang aku buat. Yang dengan Swarovsky pearl tu memang sebijik ler kaler dia tapi aku cilok cikgu punya gambor. Hehehehe..
So, sesapa nak tempah pun boleh.. hehehehe..



1 comment:

  1. Anonymous1:18 pm

    berok jantan yang menjadi badut di Bukit Bintang

    http://jamilkucingpondan.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...