Monday, December 05, 2005


Went to Port Dickson on Saturday morning. Anne came to our house, had breakfast in Cheras and met up with Syuhada and Hana in Nilai R & R. Apa da hal la pompuan tu.. bawak keta kat highway kejap ke kiri kejap ke kanan. Ingatkan aku jer yg bakal jadi formula 1 race car driver... dia pun cenggitu jugak. Penat kerajaan buat highway, mak cik Anne tu bawak ikut jalan lama. cesss.. dah la jalan berbelit2, banyak lori, kat jalan kampung pun nak bawak lelaju. apa la nak jadi ngan anak muda zaman skang ni.. heheheh

Opss lupa lak.. yang jadik pegi ke PD.. me, Pinie, Anne, Syuhada and Hana.. my sis and 2 of Anne's frens tak dapat pegi.. hampes tul.. kurang orang, kurang meriah la...

Mak aii!! tempat cam jin bertendang.. the place is quite far from the beach (not that I like beaches), It's like a residence area.. with quite a lot of bungalow lots.. some of it has been abandone for years and some of it were not very well kept. Luckily the bungalow that we stayed was very well kept, got ASTRO, utensils, washing machines and BBQ place. It got 3 rooms with 2 bathrooms, airconds and double beds. Yahoo!!!

Sampai jer terus aku masak spageti, buat sandwich.. that's our lunch. Blasah punya baik.. rest kejap pas tu terus tido... hahahahaha, pukul 6 pegi pasar malam beli satay.. balik lepas maghrib, kitorang buat operasi BBQ.. bebudak tu kecoh nak nyalakan api.. kalo suruh aku sampai besok pagi pun tak menyala api tu..

Anne dah siap perap ikan pari, ikan jaket (hahahaha.. ikan cencaru la.. ikan jaket tu nama time skolah dulu) pas tu ada ayam, sate lagi. Si Afizah datang petang tu siap bawak walnut cake lagi mak dia buat. Anne plak siap masak tom yam lagi.lepas kecoh-kecoh bakar segala mende makan tu.. apa lagi time untuk melantak.. makan tak ingat dunia tapi still tak habih.

Breakfast pagi besoknyer, kitorang panaskan lebihan benda makan yg smlm tu pas tu. Melantak yang tu jer la.. Lebih kurang pukul 11 pagi kitorang bertolak balik.

2 comments:

  1. Anonymous3:14 am

    Very cool design! Useful information. Go on! »

    ReplyDelete
  2. Anonymous2:38 am

    Best regards from NY! » »

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...