Sunday, March 12, 2006

Southern All Stars - Ai to Yukobou no Hibi

Just to share with you guys.. inilah lagu yang aku tengah sronot dengaq skang ni.. Lagu oleh Southern All Stars Ai to Yokubou no Hibi (Lonely Women). Soundtrack untuk citer Ooku (Women's Palace). Southern All Stars ni memang otai la.. Lagu derang ni best-best gak macam lagu Tsunami.. etc.. anyway.. enjoy!!

5 comments:

  1. kamu ada mp3 lagu southern all star - ai to yokubou no hibi. Bole hantar kat email saya tak? kennytan84@gmail.com
    atau bagi saya laman web utk download mp3 tu! terima kasih!

    ReplyDelete
  2. kenny4:39 am

    kak thanks for the mp3! saya nak send kan lagu kat kak! tapi tak leh tah mungkin ada firewaill kat company kak! kak ada email yahoo tak? atau kak cuba download lagu ni "saiyuki - see the sun"

    best tau lagu ni! lagu jepun! hehe...... thanks again

    ReplyDelete
  3. Anonymous7:50 pm

    Excellent, love it! » »

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...