Sunday, May 28, 2006

Earthquake Again!!

Sekali lagi Indonesia mengalami gegaran gempa bumi berukuran 6.3 pada skala Ricter mengorbankan lebih 3000 nyawa. Dah la Gunung Merapi pun dah menunjukkan tanda-tanda nak meletus.

Hmm.. ngeri bila memikirkan gempa bumi ni.. teringat gempa bumi + tsunami yg berlaku pada 2004. Time tu kan aku stay kat Kerinchi, apartment kat tingkat 16 plak tu. Memang terasa gegaran gempa bumi yang terjadi nun beberapa ratus kilometer dari KL. Teringat jugak yang cousin aku satu family hampir menjadi sebahagian dari mereka yang terkorban akibat tsunami. Alhamdulillah.. nasib baik semua ok.


Tadi pi buat facial kat Clara International. Muka makin teruk so terpaksala aku pi sana untuk ngabihkan duit. 2 jam lebih sampai aku lena kat dalam tu.. hahahaha.. tapi best laa..


2 comments:

  1. Anonymous2:29 pm

    That's a great story. Waiting for more. » » »

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:06 am

    What a great site

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...