Monday, November 21, 2011

mim alif lam sin..

Semenjak PC aku ni kena format, malas jer aku rasa nak menghapdet blog ni.. (pff.. alasan jer kann..??!!) sesambil tu tengah pikir pasal trip Korea untuk January 2012. Maybe dalam 5 orang jer kot. Mode : slow. Sebabnyer bawak warga emas tambahan lak winter so kena la tukar tune. Sebenarnya aku dah agak kebosanan asikpi Korea.. ekeke.. tapi dah orang bayar flight ticket, jalan saja la labu. Hopefully, aku tak jumpa la scene macam ni lagi kat tangga subway. Kesian..


8 comments:

  1. wow...tix ade org support? bestttt gilos ok! nk pollow jugak boley? kekeke...

    anyway, aritu ade nmpk jgk homeless ni tdo kat subway. kesian tgk...tak dpt bayangkan time winter cmne. dgn heater takde...boleh mati kesejukkan ok...huhuh

    ReplyDelete
  2. i gi skali jek and it was in 2002... u sampai 7 kali... ish! jeles memanjang ler kome

    ReplyDelete
  3. John..

    time tu pun winter tau. Bulan Feb memang sejuk sangat.. kesian. Selubung from head to toe.Ni kat Namdaemun stn.

    Lily..
    Bakal masuk - 7 kali. Sib baik kita ni tak minat K-Pop, kalau tak maunyer lagi berkali-kali pegi macam member-member lain. :D

    ReplyDelete
  4. tapi byk tempat aku missed out. kene ripit mau taknya 2 3 kali lg. kekeke...

    ReplyDelete
  5. Wah sampai 7 kalai u sampai sini. mak aihhh, my fren yg speaks korea pun baru sampai 3 kali. i memang tak sampai lagi lah .... one day, one of this day ....

    ReplyDelete
  6. CHM..

    3 kali pegi bawak orang.. jemu jugak sebab asik pegi tempat yang sama jer. Kalau pegi sendiri tu nak la jugak pegi luar Seoul.

    :)

    ReplyDelete
  7. Anonymous2:48 pm

    Divasweet, bila lagi nak update latest travel. Upload la gambar travel in December & january 2012, boleh tumpang seronok. Gua tak pernah sampai lagi Korea. Pergi January hari tu dengan sape.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...