Thursday, April 27, 2006

^_^

Nak gelak lebih-lebih kang tak sampai hati la pulak. Bukannya apa.. Section Head aku a.k.a boss kecik aku ni chinese lady, big size tapi dia putih merah.. kulit cun, gebu n flawless gitu. Anyway, aku bukannya nak gelak apa tapi bila aku balik dari breakfast saja atas meja ada buah mangga dengan cashew nut. Rupa-rupanya S (bukan nama sebenar) yang kasi. S is a midle age guy but in a different section. Yang bestnyer boss kecik aku ni pun mushkil apsal la si mamat tu suka benor datang bawak benda makan kat tempat aku nih. kekadang tu bawak buah avocado la, jajan la.. Pinie lak siap ngusik dia cakap si S tu suka ngan dia kot.. terus jer dia tak jadik makan.. hahahaha.. cian.. anyway, she's going to London next week for 2 weeks.

Nothing much happened.. except that we had a Team Building session - a.k.a Walking Treasure Hunt just behind our office @ Bukit Nanas and Bukit Ceylon on 25/4/06 and in the afternoon we had our quarterly staff meeting. Besoknya aku amik EL.. Penat oo.. dah la handle family day kat Seremban tu.. ngan sakit hati ngan orang ngan jadik drebar lagi.. pas tu jadik lak committee untuk Walking Treasure Hunt lagi.. Mak cik dah macam flat tyre dah ni..

1 comment:

  1. Anonymous8:33 pm

    Very cool design! Useful information. Go on! Black card jack tip Credit reports cheap

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...