Thursday, June 15, 2006

2 thumbs up for Oldtown Kopitiam@Central Market!!



Ada port makan baik punya kat Central Market.. Oldtown Kopitiam cawangan Ipoh mali punya. So far, kalau bab cawangan ni, Oldtown Kopitiam ni sedap la.. kalau macam Kluang Station, Pinie kata yang original punya lagi sedap.. dan Hai Peng Kopitiam pun, yang original punya kat Kemaman lagi sedap dari yang kat Kuantan...

Dah 2 hari berturut-turut aku, Pinie, Aneza n Nora makan kat Oldtown Kopitiam ni.. Dia punya Kopi Ais.. Perghhh!!! Sedap gilos.. Pas ni tak yah la aku beli Ice Blended kat Starbucks ker Coffee Beans ker.. yang ni lagi sodap. Roti Bakar dia pun crispy dan sedap jer walaupun agak sejuk tapi still crispy. Roti dengan kari ayam pon sodap!! Nasi dengan ayam rendang dia pun ok.. kira ok jer la bagi aku but I give 5 out of 5 for the White Iced Coffee (bukan cappucino white tau tapi kopi susu).

2 comments:

  1. kat tang mana oldtown kopitiam ni? dlm central market ke kat luar kat tepi tepi tu? dah lama tak perg sana seh!~

    ReplyDelete
  2. terliur dibuatnya baca catatan u ni.... balik nanti.. confirm singgah CM.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...