Saturday, October 30, 2004

Tension..Tension !!

(* Currently listening to MIDI - Missing Each Other fron Long Vacation)

Tension lagi.. PC kat umah still macam tu jugak. tak dapek la mak cik nak update Blog on time. terpaksala buat kat opis tu pun kalau tak bz bleh la. slalunyer kalu buat pun dah nak last2 nak habis kejer dah, macam skang ni. I only got a few minutes to spare sbb hari ni drive so takut jam kat blakang KLSE tuh. Hmapes kelapa tul.

Anyway, Apeng got complimentary ticket from Dynasty Hotel, so aku ngan dia pergi Sungkai kat sana la hari Khamis baru nih.. hehehe, next week dia pegi ngan awek dia plak. Mesti musykil jer mamat yg kejer kat situ, minggu ni bawak orang lain, minggu depan orang lain plak. Besok plak ada Majlis Berbuka kat Shroom ngan X_DIA Arau. Eleh yg pegi pun sikit jer tu pun nasib baik sebab masing2 bawak spouse/partner, cuma aku, As ngan Zaza jer yg single. Well.. best jugak, aku pun dah lama tak jumpa bebudak tuh..

Last night, tengok Zoom In Bersama Anuar n Ziana kat TV2, tetiba jer tepon aku berbunyi, AR rupanya.. katanya macam nampak aku kat dalam TV hehehehe.. tak derlah.. mana la nampak muka aku sbb aku duduk bukannya kat depan pon.. eleh sesaja ler tu nak kacau aku. Pas tu bila Anuar nyanyi jer lagu munkin terus jer dapat SMS dari mamat tu kata suka lagu Munkin tu pas tu siap tuju lagi lagu tu kat aku.. erkkk!! nak pengsan.. Adik aku dah gelak tahap ke 18 dah pun. Dah tu dapat soalan cepu mas plak dari adik aku.. Dia tanya AR ni nak start kenen balik aku ker.. Erk lagi skali.. Mana ada, sesuka hati jer adik aku ni buat assumption. Aku ngan dia tak pernah ada apa-apa dan munkin takkan ada apa-apa. Tapi aku tak nak la cakap tak mau terus (itu takbur namanya) kang kalau Tuhan nak tunjuk kat aku tetiba jer nanti aku tersuka kat dia. Ha.. time tu nak buat cemana?? Eii.. tak nak la aku pikir benda2 yg menakutkan nih.

Aku malas nak pikir benda2 nih.. dah Tensen ngan si darling aku tu dulu pas tu ngan mamat sewel lagi sebelum si Darling tu.. huhmm.. hampesss.. Oraitt la nak log off dah nak get ready nak balik.. chow chin chow

1 comment:

  1. Anonymous11:26 pm

    Keep up the good work » »

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...